Times of Suriname

MV&V United wint groots

-

ZAALVOETBA­L - MV&V United heeft bij de voortzetti­ng van de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond een grote overwinnin­g geboekt op Djogo 2000. MV&V United ging de rust in met een 3-1 score en won dit duel tenslotte met 8-2. De winnaar staat nu op de vijfde plaats met achttien punten uit veertien wedstrijde­n, terwijl de verliezer ook met achttien punten een plekje lager staat. MV&V United begon heel sterk en vooral Matthew Cruickshan­k was in goeden doen. Hij scoorde in de vijfde en negende minuut, hierdoor nam zijn team al heel vroeg een 2-0 voorsprong. Djogo 2000 probeerde in het spel te komen, maar de tegenstand­er was collectief beter, waardoor niets wilde lukken aan de zijde van Djogo 2000. In de achttiende minuut vond Cruickshan­k wederom het net van de tegenstand­er, maar een minuut later deed Jerrel Adensiba wat terug voor zijn team door de 3-1 te maken. In de tweede helft was MV&V United helemaal niet te stoppen. Het scoorde nog vijf keer, terwijl de tegenstand­er maar een keer scoorde. Sandino Aroeman, Terrence Aroeman en Chifaro Eycken waren elk een keer trefzeker, terwijl Andro Emmes twee doelpunten voor zijn rekening nam. Voor de tegenstand­er wist Johannes Wouter te scoren. De eindstand werd 8-2.

In de andere wedstrijd wist Zwaluw’96 2 van Milan te winnen met 5-2.