Times of Suriname

Janssen eist niets bij Oranje

-

VOETBAL - Vincent Janssen klom vorig seizoen op bij AZ en maakte en passant zijn debuut voor Nederland. Met drie doelpunten in vijf interlands deed de spits meteen van zich spreken en deze zomer verdiende hij een grote transfer naar Tottenham Hotspur. In aanloop naar de komende twee interlands van Oranje vindt Janssen echter niet dat zijn status ineens anders is dan een paar maanden geleden het geval was. Janssen zegt tegen Voetbal Internatio­nal het goed naar zijn zin te hebben in Londen. “Iedereen heeft me goed opgevangen en het gaat goed, daar ben ik hartstikke blij mee”, aldus de spits. Hij zegt niet nu al binnen te komen met het gevoel dat hij zal móeten spelen in Oranje, al hoopt hij wel dat Danny Blind hem weer speeltijd zal gunnen. “Iedereen wil natuurlijk voor z’n land spelen en ik ben blij dat ik erbij zit. We gaan met goede moed de wedstrijde­n tegemoet.”

“In de zomer hebben we het goed afgesloten, ergens naartoe gewerkt. We zijn blij dat we nu kunnen gaan beginnen aan de WK-kwalificat­ie. Het team kent elkaar en het is vertrouwd. Wat er rond de staf gebeurt is uiteindeli­jk iets voor de KNVB, ik kan daar niet veel over zeggen. Het is hun keuze, wat zij het fijnst vinden. Ik heb daar niets over te zeggen.”

(VZ)

 ??  ?? Sadio Mané maakte deze zomer de overstap van Southampto­n naar Liverpool en heeft in zijn eerste weken als speler op Anfield een goede indruk gemaakt. Voormalig Liverpool-speler, Gary McAllister geniet van Mané. (Foto: Voetbalzon­e)
Sadio Mané maakte deze zomer de overstap van Southampto­n naar Liverpool en heeft in zijn eerste weken als speler op Anfield een goede indruk gemaakt. Voormalig Liverpool-speler, Gary McAllister geniet van Mané. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname