Times of Suriname

Holtuin bezorgt All Stars drie punten

-

ZAALVOETBA­L – Romano Holtuin heeft All Stars met nog 34 seconden te gaan zondag de overwinnin­g bezorgd in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­l Bond. In de Anthony Nestysport­hal won All Stars van de hekkenslui­ter Lengte Boys met 5-4. De teams begonnen de wedstrijd goed en vanaf de beginfase kregen ze kansen. Na tal van kansen gemist te hebben, opende All Stars in de elfde minuut de score. Holtuin scoorde en gaf All Stars de voorsprong. Lengte Boys gaf het niet op en kwam sterk terug. Door doelpunten van Clarence Struiken en Lorenso Green nam de hekkenslui­ter vrij verrassend de voorsprong: 2-1. Lengte Boys kreeg hierna tal van kansen om de voorsprong te verruimen, maar liet die onbenut. All Stars kwam nog voor het rustsignaa­l op gelijke hoogte door een doelpunt van Donovan Bona: 2-2.

Lengte Boys begon de tweede helft heel goed. Kort na het beginsigna­al van de tweede helft was het Santino Edwards die Lengte Boys weer de voorsprong gaf: 3-2. Kort hierna was het Miquel Fikki die teams weer op gelijke hoogte bracht: 3-3.Niet lang na het doelpunt van Fikki was het Struiken die zijn tweede doelpunt scoorde: 4-3. Hierna kreeg Lengte Boys weer tal van kansen om uit te lopen, maar zelfs voor een open doel werd er naast geschoten. Dit werd Lengte Boys later fataal. In de 32ste minuut bracht Bona teams weer op gelijke hoogte: 4-4. Hierna ging All Stars op zoek naar de overwinnin­g. Het team zocht rustig de aanval op en het was Holtuin die met zijn individuel­e actie de wedstrijd besliste: 5-4.

??  ?? Xaviero Echteld van Lengte Boys (l) probeert de bal in zijn bezit te houden. (Foto’s: Rakesh Parag)