Times of Suriname

Mengao wint makkelijk

-

ZAALVOETBA­L – Mengao heeft weinig moeite gehad om de promovendu­s Zwaluw’96 aan de kant te zetten in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­l Bond. In de Anthony Nestysport­hal won Mengao zondag zonder veel moeite met 7-2.

In de eerste helft domineerde Mengao de wedstrijd. De promovendu­s kon maar niet in de wedstrijd komen en keek al vroeg in de wedstrijd tegen een ruime achterstan­d aan. Gregory Righters en Vangellino Sastromedj­o scoorden kort na elkaar en gaven Mengao de voorsprong: 2-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd.

Een minuut in de tweede helft gaf de Braziliaan Moraes Palheta Mengao de zekerheid dat het met de drie punten zou vertrekken. Mengao begon hierna nonchalant te spelen en dit gaf Zwaluw’96 hoop om terug te komen in de wedstrijd. Bruce Diporedjo scoorde het eerste doelpunt voor de promovendu­s en verkleinde zo de achterstan­d: 3-1. De trainer van Mengao greep direct in en Mengao nam weer afstand van Zwaluw’96. Sastromedj­o scoorde binnen een minuut twee keer: 5-1. Righters scoorde in de 29ste minuut zijn tweede doelpunt. Hierna vonden Sastromedj­o en Xavier Paragsingh (Zwaluw’96) het net. Sastromedj­o eindigde zo de wedstrijd met vier doelpunten.