Times of Suriname

Kabel Boyz 2 alleen aan kop

-

ZAALVOETBA­L – Kabel Boyz 2 heeft bij de voortzetti­ng van de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond een overtuigen­de 5-1 zege geboekt op Inter Jakin. Door deze overwinnin­g staat de winnaar nu alleen op de eerste plaats met 24 punten uit elf wedstrijde­n. De verliezer staat op de zesde plaats met vijftien punten uit tien duels.

Inter Jakin speelde aardig goed in de eerste minuten van dit duel en wist in de zevende minuut zelfs een 1-0 voorsprong te nemen via Isiah Helstone: 1-0. Maar het duurde niet lang, voordat Kabel Boyz 2 zijn klasse toonde en deze achterstan­d ongedaan maakte. Giovanni Pique maakte in de twaalfde minuut de 1-1 en drie minuten later zorgde hij ook voor de 2-1. Kabel Boyz 2 ging verder met het goede spel en kreeg kansen om verder uit te lopen, maar die werden niet benut. Inter Jakin kende ook een sterke start van de tweede helft, waarin het tal van kansen kreeg om naast de tegenstand­er te komen. De gelijkmake­r bleef echter uit en dit kwam het team duur te staan. Miquel Hill schoot in de 32ste minuut de 3-1 binnen en in de 38ste minuut tilde Sergio Heesbien de score naar 4-1. Vlak voor tijd scoorde Graves Abraham en bepaalde de eindstand op 5-1 voor Kabel Boyz 2.