Times of Suriname

Pro wint nipt

-

ZAALVOETBA­L – Pro heeft in de elfde speelronde een nipte zege geboekt op De Vuist in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Na een 1-1 ruststand wist Pro met 2-1 te winnen. De teams hebben nu elk 21 punten, maar Pro staat op de tweede plek en De Vuist bezet de derde plaats.

Zowel Pro als De Vuist is nog in de race voor een plaats in de finalerond­e en zoals verwacht begonnen de teams heel aftastend aan deze wedstrijd. Arno Tjokrosend­jojo wist De Vuist in de zestiende minuut op een 1-0 voorsprong te brengen. De vreugde bij De Vuist was van korte duur, omdat Rivolino Overman drie minuten later de gelijkmake­r binnenscho­ot: 1-1. Hierna vielen er geen doelpunten meer in deze helft. In de tweede helft speelden de teams wederom heel voorzichti­g om fouten te voorkomen. Halverwege de tweede helft, in de 36ste minuut, maakte Humphrey Sital de tweede treffer voor Pro: 2-1. Na de achterstan­d begon De Vuist aan te vallen en kreeg enkele goede mogelijkhe­den om naast de tegenstand­er te komen, maar dit lukte niet. De eindstand werd 2-1.