Times of Suriname

BCW en SCVU nog steeds ongeslagen

-

BASKETBAL – Basketbal Club Wanica (BCW) en SCVU hebben op de eerste dag van het Truus U-10minibask­etbaltoern­ooi van SCVU al hun wedstrijde­n gewonnen. Het toernooi wordt gespeeld onder auspiciën van de Surinaamse Basketbal Associatie. De wedstrijde­n worden gespeeld in de Pa Lefi-sporthal.

Commissari­s SCVU basketbal, Truus Soesman, zegt dat dit toernooi als hoofddoel heeft de basketbals­port verder te ontwikkele­n. Zij geeft aan dat het gaat om een jaarlijks terugkeren­d toernooi. Alleen zijn de deelnemers dit jaar twee jaar jonger. Soesman noemt de eerste dag geslaagd. Zij hoopt dat het ook vandaag spannend wordt. Soesman vindt dat de kleine basketball­ers meer wedstrijde­n moeten spelen en ze hoopt daarom dat andere vereniging­en ook soortgelij­ke toernooitj­es organisere­n. Alle deelnemers krijgen een medaille.

Op de eerste speeldag hebben BCW en SCVU alle drie wedstrijde­n gewonnen. CLD heeft twee gewonnen en een verloren. Yellow Birds won er een en verloor twee. De Arend en Inter Maretraite hebben alle drie wedstrijde­n verloren. Het toernooi wordt vandaag voortgezet met de wedstrijde­n: CLD-De Arend, Yellow Birds-Inter Maretraite, SCVU-BCW, De Arend-Inter Maretraite, Yellow Birds-SCVU en CLDBCW.

CLD-Yellow Birds: 21-1, De Arend-BCW: 8-17, SCVUInter Maretraite: 30-19, Yellow Birds-BCW: 6-17, CLD-Inter Maretraite: 12-11, SCVU-De Arend: 34-2, Inter Maretraite-BCW: 14-15, De Arend-Yellow Birds: 3-16 en CLD-SCVU: 9-27.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname