Times of Suriname

Messi moet rentree bij Argentinië mogelijk uitstellen

- Lionel Messi kampt met een blessure aan zijn linkerhams­tring, waardoor het onzeker is of hij in actie kan komen in de WK-kwalificat­ieduels van Argentinië. (Foto: Xinhua)

VOETBAL - Lionel Messi kampt met een blessure aan zijn linkerhams­tring, waardoor het onzeker is of hij in actie kan komen tijdens de WK-kwalificat­ieduels van Argentinië met Uruguay en Venezuela.

De 29-jarige aanvaller van FC Barcelona heeft zich ondanks zijn kwetsuur wel gemeld bij de nationale ploeg. In de komende dagen wordt bekeken hoe de blessure zich ontwikkelt. Eerder deze maand kwam Messi terug op zijn beslissing om te stoppen als Argentijns internatio­nal. In juni kondigde hij nog zijn afscheid aan na de verloren finale tegen Chili in de Copa America.

In totaal heeft Messi 113 interlands achter zijn naam staan. De wedstrijde­n van Argentinië tegen Uruguay en Venezuela worden op respectiev­elijk 2 en 7 september gespeeld. De Argentijne­n moeten het in die duels in ieder geval doen zonder Sergio Agüero en Javier Pastore. Beide spelers hebben zich afgemeld met een kuitblessu­re.

(Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname