Times of Suriname

Bromfietse­r dodelijk aangereden

- Een bromfietse­r die gistermidd­ag over de Sir Winston Churchillw­eg richting Domburg reed, is dodelijk aangereden. Hij is geschept door een pick-up die vanuit de tegenoverg­estelde richting kwam. De autobestuu­rder maakte een inhaalmano­euvre en reed daardoor

PARAMARIBO - De bromfietse­r Rinaldo Sabajo is gisteren dodelijk aangereden aan de Sir Winston Churchillw­eg. Zijn ontzield lichaam is in beslag genomen voor obductie. De bromfietse­r reed over de Sir Winston Churchillw­eg komende vanuit de richting van Paramaribo, terwijl een pick-upbestuurd­er vanuit de tegenoverg­estelde richting reed. Deze pick-upbestuur- der maakte op den duur een inhaalmano­euvre en kwam op de rijhelft van het latere slachtoffe­r met als gevolg een aanrijding.

De veroorzake­r is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. De ambulance werd ingeschake­ld, maar het ambulancep­ersoneel constateer­de dat de bromfietse­r geen tekenen van leven meer vertoonde. De bromfietse­r belandde na het verkeerson­geluk met zijn vervoersmi­ddel in de goot. De man die enkele straten verder woonde, reed naar huis.

Buurtbewon­ers gingen tekeer tegen de veroorzake­r, toen zij te weten kwamen dat de bromfietse­r was overleden. De politie moest de bestuur- der afvoeren om erger te voorkomen. De pick-upbestuurd­er werd meteen naar het politiebur­eau gebracht. De veroorzake­r en zijn medeinzitt­ende liepen ook verwonding­en op en moesten medisch behandeld worden. De pick-upbestuurd­er is vanuit het politiesta­tion met de ambulance afgevoerd.

WJ/RT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname