Times of Suriname

Joe Hart krijgt al eerste aanbieding bij Torino

-

VOETBAL - Joe Hart kreeg in de zomer te maken met Josep Guardiola als zijn nieuwe trainer. Al vlot werd duidelijk dat er voor Hart weinig tot geen speeltijd weggelegd zou zijn bij Manchester City, aangezien Pep het vizier wilde richten op een betere, meevoetbal­lende doelman. Toch duurde het nog tot de slotdag voor Hart die op huurbasis verkaste naar Torino; daar valt hij nu heel goed in de smaak. Tuttosport weet dat Torino na vier wedstrijde­n al genoeg van Hart gezien heeft om voor zijn permanent verblijf te gaan. De tweede club van Turijn wil de Engelse keeper graag een contract tot 2021 aanbieden, al moet Hart dan wel genoegen nemen met een lager salaris: twee miljoen euro per seizoen in plaats van de vier miljoen euro die Manchester City hem jaarlijks betaalt. Of Hart dat doet, is de vraag. Hij ligt nog tot medio 2019 vast in Engeland en zou dus sowieso twee seizoenen á twee miljoen euro per jaar mislopen als hij na dit seizoen voor Torino kiest. De Italianen moeten er zelf overigens ook nog uitkomen met Manchester City wanneer zij Hart zover krijgen om de permanente overstap te maken, maar de pers denkt dat dat niet zo’n probleem is: Guardiola hoeft Hart immers niet terug.

(VZ)

 ??  ?? Joe Hart (l) komt dit seizoen op huurbasis uit voor Torino, maar de Italiaanse club wil hem een contract aanbieden tot 2021. (Foto: Voetbalzon­e)
Joe Hart (l) komt dit seizoen op huurbasis uit voor Torino, maar de Italiaanse club wil hem een contract aanbieden tot 2021. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname