Times of Suriname

Witsel compleet afgebrand

-

VOETBAL - Axel Witsel leek in de zomer naar Juventus te verhuizen, maar van een deal kwam het niet en de internatio­nal van België bleef bij Zenit SintPeters­burg. Daar maakt de middenveld­er een slechte indruk op oud-speler Yuri Zeludkov, oud-speler van de club.

“Hij speelt met opzet slecht omdat Zenit hem niet naar Juventus liet vertrekken. Hij drukt zijn prikklok in, stapt het veld op en telt af naar 2017, in de hoop dat hij dan kan vertrekken. Kijk maar eens hoe hij op het veld staat”, tekent Sporza op.

“Ik weet niet waarom coach Mircea Lucescu hem altijd laat spelen, want op dit moment is hij gewoon gestopt met voetballen. Ik denk dat Witsel er ook niet om geeft, want hij wordt toch mooi betaald. Je ziet gewoon dat hij ongelukkig is. Laat hem maar gewoon vertrekken.” Witsel zelf haalt hard uit naar zijn criticus. “Ik hoor dat iemand heeft gezegd dat ik expres slecht speel. Zijn er echt mensen die zoiets zeggen?”, vraagt Witsel zich af in Le Championna­t. “Wat een ongeloofli­jke domheid. Er wordt ineens veel gepraat over mijn transfer naar Juventus. Ik wil benadrukke­n dat ik op het veld alleen maar denk aan Zenit.”

(VZ)

 ??  ?? Axel Witsel speelt volgens oud-speler Yuri Zeludkov van Zenit Sint-Petersburg.met opzet slecht op het middenveld. (Foto: Nusport)
Axel Witsel speelt volgens oud-speler Yuri Zeludkov van Zenit Sint-Petersburg.met opzet slecht op het middenveld. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname