Times of Suriname

Inter lijdt pijnlijke nederlaag bij Sparta Praag

-

VOETBAL - Trainer Frank de Boer heeft gisteren met Internazio­nale opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden in de Europa League. In Tsjechië gingen de Italianen met 3-1 onderuit tegen Sparta Praag.

De Boer zag zijn ploeg vooral in de achterhoed­e blunderen. Eerst ging middenveld­er Felipe Melo in de fout. Zijn sliding op Vaclav Kadlec mislukte volledig, waardoor de Tsjechisch­e spits al na zeven minuten kon scoren. Niet veel later stond de volledige defensie van de Italiaanse topclub te slapen bij een vrije trap, die snel werd genomen door middenveld­er Martin Frydek. Met zijn steekpass zette hij Kadlec alleen voor doelman Samir Handanovic, die voor de tweede keer werd geklopt. Aanvoerder Rodrigo Palacio bracht Inter na rust op 2-1, maar bewees het team van De Boer daarna een slechte dienst met een harde overtredin­g, die hem zijn tweede gele kaart opleverde. De aanvaller vertrok naar de kleedkamer en uit de vrije trap die volgde, scoorde Mario Holek de 3-1. Daardoor heeft Inter na twee duels nog geen punten, want eerder was Hapoel Beer Sheva in Milaan met 0-2 te sterk.