Times of Suriname

Natio met achttien spelers naar Jamaica

-

VOETBAL - De nationale selectie van Suriname is gisteren met achttien spelers richting Jamaica vertrokken om deel te nemen aan de eerste wedstrijd van de derde ronde van de Caribische Kampioensc­happen. Deze wedstrijd wordt woensdag om 22.00 uur gespeeld.

Roberto Gödeken, bondscoach van Natio, moest de achttien spelers selecteren uit een voorselect­ie van twintig mannen. Claidel Kohinor, Obrendo Huiswoud, Galgyto Talea, Gilberto Eind, Saverio Adenie, Dimitrie Apai, Jelany Djemisie, Guno kwasie, Sylvian Sedney, Miguel Darson, Mitchell Kisoor, Roxey Fer, Albert Nibte, Gregory Pokie, Serginio Eduards, Joel Baja, Stefanno Rijssel en Sercinio Juliaans hebben de eindselect­ie gehaald, terwijl Sersinio Profijt en Giovanni Asambigie uit de boot zijn gevallen.

De tweede wedstrijd is tussen Suriname en Guyana en die wordt zaterdag in het André Kamperveen­stadion gespeeld. Deze ronde kent vier poules en alleen de winnaar van elk poule zullen zich plaatsen voor de volgende ronde van de Caribische Kampioensc­happen. Deze vier zullen ook zeker zijn van een plaats in de Gold Cup. De drie beste nummers twee spelen tegen elkaar voor een play-offs-plaats in de Gold Cup. De winnaar van deze play-off zal twee wedstrijde­n, op uit- en thuisbasis, spelen tegen een land van Midden Amerika. De winnaar uit dit tweeluik zal ook naar het Gold Cuptoernoo­i gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname