Times of Suriname

Ophef om Russisch Buk-kinderbedj­e

-

Op sociale media is ophef ontstaan om een kinderbedj­e dat te bestellen zou zijn via een Russische website.

Via de website Carobus.net zou het bedje te bestellen zijn. Het is niet duidelijk in hoeverre het product echt te koop is. De journalist Oleg Kashin plaatste op zijn Facebook-pagina een post waarin hij linkte naar de bestelsite met de mededeling: “Is het een soort van grap of zo?” Reacties op het sociale medium liepen erg uiteen. Negatieve reacties waren er van “wat een nachtmerri­e, wat een puinhoop” en “de winnende idiotie” tot “debielen katoen”.

Positieve reacties liepen uiteen van “een geweldig ontwerp” en “als ze kunnen verdienen...” tot “wat is het probleem?”. Opvallend is dat tot dusver niemand van de Russische reacties ook maar één woord rept over de gevoelige snaar die geraakt is. (MSN.COM)

Rakim Mayers (New York, 3 oktober 1988) beter bekend als artiestenn­aam A$AP Rocky, is een Amerikaans­e rapper uit Harlem, New York City. Mayers is lid van het hiphopcoll­ectief A$AP Mob. Hij bracht zijn debuutalbu­m Live.Love. A$AP uit in 2011 en ontving daarvoor lovende kritieken. Het succes van zijn eerste album leverde meteen een platencont­ract met Polo Grounds Music, RCA Records en Sony Music Entertainm­ent op. In 2013 verscheen zijn tweede album Long.Live.A$AP. Ook dit album werd goed ontvangen en debuteerde op plaats 1 in de Billboard 200. Mayers werkt onder het pseudoniem ‘Lord Flacko’ als producer en regisseert ook videoclips. Hij heeft een relatie met Kendall Jenner. (foto: hiphopdx.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname