Times of Suriname

The Lions boekt zege

-

ZAALVOETBA­L The Lions heeft een belangrijk­e zege behaald in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. In de Anthony Nestysport­hal werd zondag gewonnen van hekkenslui­ter Lengte Boys met: 64. The Lions heeft door de overwinnin­g 31 punten en Lengte Boys blijft steken op twee punten.

The Lions begon de wedstrijd goed en kreeg goede scoringska­nsen, maar het team kon de kansen niet omzet ten in doelpunten. Pas is in de zesde minuut gelukte het Evani Esperance om het doel te vinden:10. Hierna deed The Lions er alles aan om zijn voorsprong te vergroten, maar de kansen werden niet afgemaakt. In de veertiende minuut kreeg The Lions ademruimte toen Olvido Misidjang zijn kans wel benutte: 20. The Lions begon daarna iets nonchalant te spelen en Lengte Boys kwam terug. In de negentiend­e minuut scoorde zowel The Lions als Lengte Boys. Het doelpunt van The Lions werd gemaakt door Toshiro Homoet, terwijl Clarence Struiken het doel vond voor de hekkenslui­ter: 31. Lengte Boys ging door met zijn goed spel en de achterstan­d werd nog kleiner gemaakt door Lorenso Green: 32.

In de tweede helft kreeg zowel de hekkenslui­ter als The Lions de kansen, maar deze werden niet omgezet in doelpunten. Vijf minuten in de tweede speelperio­de ver ruimde Gillian Maatrijk de voorsprong van The Lions: 42. Lengte Boys kwam direct terug door een score van Antione Vliet: 43. The Lions antwoordde direct terug door een doelpunt van Maatrijk en liep weer uit: 53. Trainer Stanley Lamsberg van The Lions keek trots toen zijn team verder uitliep, doordat Homoet zijn tweede doelpunt maakte: 63. In de slotfase scoorde de hekkenslui­ter nog een keer en bepaalde de eindstand op: 64. Vliet nam dit doelpunt voor zijn rekening.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname