Times of Suriname

Kishna moet wennen aan Inzaghi

-

VOETBAL - Ricardo Kishna kwam vorig seizoen nog regelmatig aan spelen toe bij SS Lazio, maar dit seizoen is dat anders. Nadat de linksbuite­n herstelde van een dijbeenble­ssure, is het wachten op speelminut­en. De 21-jarige exAjacied hoopt bij Jong Oranje weer een goed gevoel op te doen, om vervolgens bij zijn club in Rome ook weer speelminut­en te maken.

“Het is even wennen onder de nieuwe trainer, Simone Inzaghi. Hij speelt een ander systeem. Ik moet mijn weg daarin nog vinden”, zegt Kishna in gesprek met de NOS. “Ik heb vorig seizoen onder de oude trainer wel veel gespeeld, maar toen kwam die blessure. Daar heb ik best lang mee gesukkeld. Maar nu ben ik helemaal fit.”

Bij Jong Oranje hoopt Kishna op een basisplaat­s. Gisteravon­d stond de cruciale EK-kwalificat­iewedstrij­d tegen Jong Turkije op het programma. “Dat moeten gewoon drie punten zijn. En die kans is groter dan dat we punten gaan verspelen. Wij zijn Nederland”, stelt Kishna, die Fred Grim vervangen zag worden door Art Langeler.“Je kunt hem vergelijke­n met Grim. Interactie zoeken met de spelers, veel praten en aanvallend voetbal willen spelen. Hij geeft je het gevoel dat iedereen in de groep belangrijk is. Daar hou ik van.” (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname