Times of Suriname

Akkoord Aubameyang en Borussia Dortmund

-

VOETBAL - Pierre-Emerick Aubameyang wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Borussia Dortmund en volgens BILD is het zo goed als rond. Het dagblad meldt dat Aubameyang een mondelinge overeenkom­st heeft om Borussia Dortmund in de zomer te mogen verlaten. De verwachtin­g is dat Aubameyang richting Real Madrid trekt.

Paris Saint-Germain en Manchester City hebben ook interesse en Borussia Dortmund weet voldoende: Aubameyang zit op zijn hoogtepunt qua transferwa­arde. De club is dus akkoord gegaan met de vertrekwen­s van de aanvaller, zo communicee­rt het grootste dagblad van Duitsland.

Het herenakkoo­rd tussen Aubameyang en Borussia Dortmund zorgt ervoor dat een droom in vervulling gaat voor de aanvaller. Hij had zijn Spaanse opa vlak voor diens dood beloofd ooit nog uit te komen voor de Koninklijk­e, de favoriete club van zijn opa. (VZ)

 ??  ?? Volgens BILD heeft Pierre-Emerick Aubameyang een mondelinge overeenkom­st om Borussia Dortmund in de zomer te mogen verlaten. (Foto: Xinhua)
Volgens BILD heeft Pierre-Emerick Aubameyang een mondelinge overeenkom­st om Borussia Dortmund in de zomer te mogen verlaten. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname