Times of Suriname

Inter verliest in eigen huis

-

VOETBAL - Frank de Boer heeft na het dramatisch­e verlies tegen Cagliari niet alleen te maken met het probleem Mauro Icardi. Lazio verloor naast de punten ook Stefan de Vrij.

Mauro Icardi kwam onder grote druk op het veld tegen Cagliari. De Argentijn, die onder Frank de Boer bezig is aan een productiev­e periode, was na onthulling­en in zijn biografie de gebeten hond voor de fanatieke aanhang van de Nerazzurri. De spits maakte het er niet beter op door halverwege de eerste helft een uitgelezen kans op de 1-0 onbenut te laten.

Nadat hij door Bruno Alves bij de keel was gegrepen en daarmee een strafschop had verdiend, nam Icardi zelf plaats achter de bal. Maar het werd geen succes voor de Argentijn, die de bal naast het Cagliari-doel plaatste. Van de laatste vier penalty’s in de Serie A heeft hij er slechts één benut.

De misser, die door het hele stadion werd toegejuich­t, leek zonder gevolgen te blijven voor Internazio­nale. João Mário opende in de 56ste minuut de score voor de thuisploeg. Een kwartier later kwam Cagliari langszij via Federico Melchiorri. Maar daarmee was het leed nog niet geleden voor De Boer. Doelman Samir Handanovic werd de schlemiel door de bal na een voorzet van Melchiorri knullig in het eigen doel te werken. De zaak Icardi zal ongetwijfe­ld niet helpen om de weg omhoog te vinden voor Inter, de nummer twaalf in de Serie A. (Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname