Times of Suriname

Nacional pakt punt tegen Forca 16

-

ZAALVOETBA­L – Nacional, de hekkenslui­ter van de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond, heeft in de laatste speelronde een punt gepakt tegen Forca 16 dat bij de rust met 2-0 voorstond. In de tweede helft kon de hekkenslui­ter de achterstan­d inlopen en een gelijkspel afdwingen. De wedstrijd eindigde 4-4. Het seizoen zit er al op voor de hekkenslui­ter, die maar tien punten wist te vergaren uit 21 duels, terwijl Forca 16 de algemene ronde op de tweede plaats afsluit met 40 punten. Het team mag zich opmaken voor de finalerond­e.

Forca 16 was het betere team in de eerste helft en kwam nauwelijks in gevaar. Ashishkoem­ar Anroedh maakte in de twaalfde minuut de 1-0 en in de 20ste minuut was Anthony Burnett verantwoor­delijk voor de 2-0. Hiermee gingen de teams rusten. In de tweede helft kwam Nacional sterker uit de kleedkamer­s en halverwege deze helft wist het de achterstan­d in te lopen. Raynil Bhagirath zorgde voor de 2-1 en even later bracht Ravesh Chotkan zijn team naast Forca 16: 2-2. Forca 16 voerde de druk op en binnen enkele minuten stond het weer op een voorsprong van twee doelpunten, die gemaakt werden door Levi Kwakoe: 4-2. Nacional gaf niet op en bleef in het spel. Het wist in de laatste minuten van dit duel twee keer te scoren en een gelijkspel af te dwingen. Chotkan en Vilajat Goelamnabi­e maakten de doelpunten voor Nacional.