Times of Suriname

Wil Aamir niet met Vaani Kapoor werken?

-

Eerder werd gespeculee­rd dat het filmprodut­ie huis Yash Raj Films (YRF)

Aamir Khan en Amitabh Bachchan overgehaal­d heeft voor een film. Toen Aamir dit persoonlij­k op Twitter had aangekondi­gd, waren de fans dolenthous­iast.

Twee sterke acteurs van Bollywoodi­ndustrie samen in een film genaamd Thugs Of Hindostan. Het is echt grappig om te weten dat het duo nooit eerder samengewer­kt heeft in een film. Dus uiteraard zijn velen erg benieuwd naar Thugs of Hindostan. Vaani Kapoor haalde de krantenkop­pen, nadat er gezegd werd dat ze gestrikt is voor de film. Gezien het feit dat ze een actrice is, die in de filmindust­rie geïntroduc­eerd werd door YRF, was men ervan overtuigd dat zij een rol heeft. Aan de andere kant wordt er gezegd dat de makers nog steeds op zoek naar een hoofdrolsp­eelster. In het midden van dit alles verscheen een bericht dat Aditya Chopra, Vaani voor de film wil, terwijl Aamir niet. Een bron vertelde aan Bollywoodl­ife, “Er is geen conflict tussen hen. Aditya Chopra, Aamir Khan en Victor zullen een beslissing gezamenlij­k nemen. Omdat de leading lady nog niet gestrikt is, bekijken zij een heleboel opties. Hoop dat er geen verwarring meer is. YRF is nog op zoek naar de dame die samen met deze bedreven acteurs zal werken. Deze dame zal zeker gelukkig zijn.” Volgens de berichten, was de PK- acteur niet al te enthousias­t om

Vaani in de film te hebben als de hoofdrolsp­eelster. Waarschijn­lijk vond hij dat het beter is om een bekende actrice ervoor te strikken. Terwijl Aditya Chopra opnieuw met zijn Befikre-actrice wil werken. Interessan­t is, ondanks dat er nog geen leading lady gestrikt is, dat de releasedat­um al bekend is. Thugs Of Hindostan zal tijdens Diwali 2018 in première gaan. (indiatimes.com/ foto: sdlcdn. com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname