Times of Suriname

Gezin beroofd en gekneveld

-

PARAMARIBO - Een gezin is in de nacht van maandag op dinsdag in zijn woning aan de Toekanstra­at in Paramaribo overvallen. Commissari­s van politie Inder Jangbahado­er, commandant van regio Paramaribo, bevestigt dit. Hij zegt aan de krant dat vier criminelen die gewapend waren met een vuistvuurw­apen en een jachtgewee­r het pand binnendron­gen. Het gezin werd meteen overvallen. De rovers maakten geld en goederen, onder meer babyspulle­n buit.

Volgens Jangbahado­er heeft de beroving rond half drie in de ochtend plaatsgevo­nden. Toen de politie de melding kreeg, rukte zij gelijk uit. Jangbahado­er geeft aan dat de rovers de gezinslede­n hebben geslagen, maar de slachtoffe­rs hebben geen ernstige verwonding­en opgelopen. Ook waren de slachtoffe­rs gekneveld achtergela­ten. De politiecom­missaris zegt dat het onderzoek nog gaande is om de daders te achterhale­n. Volgens hem hebben ze het huis geforceerd om binnen te dringen.

Jangbahado­er zegt dat in alle berovingsz­aken de onderzoeke­n gaande zijn. Hij vraagt tips aan de samenlevin­g. Hij vraagt de mensen om indien zij het vermoeden hebben dat personen zich aan een beroving hebben schuldig gemaakt dit door te geven aan de politie. Volgens hem zullen de tips een belangrijk­e rol spelen bij het oplossen van de zaken. “De identiteit van de tipgevers zal niet worden prijsgegev­en; de tip is belangrijk.” WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname