Times of Suriname

Mourinho kritisch over Pogba

-

VOETBAL - Paul Pogba heeft bij Manchester United nog niet zijn topniveau uit zijn periode bij Juventus gehaald en de Engelse supporters beginnen dan ook ongeduldig te worden.

De Franse recordaanw­inst liet maandag tegen Liverpool opnieuw niet zien wat er van hem wordt verwacht. José Mourinho liet zich ook al kritisch over hem uit. De Portugese manager stelde na afloop op Anfield dat Pogba in aanvallend opzicht meer moet laten zien.

En Mourinho was zeker niet de enige, want veel supporters van Manchester United deelden hun ongenoegen op Twitter. Oudspeler Gary Neville deed ook mee aan de discussie: “We hebben meer van Pogba nodig.” United en Liverpool kwamen maandagavo­nd niet verder dan 0-0.

Zowel Liverpool als United schoot met een gelijkspel weinig op. Het elftal van Jürgen Klopp (vierde) staat nu twee punten achter koplopers Manchester City en Arsenal, die op hun beurt vijf punten voorsprong hebben op de ploeg van Mourinho en Pogba. (Goal) VOETBAL - Ronaldo speelde in zijn loopbaan voor zeven verschille­nde clubs. De veertigjar­ige oud-aanvaller uit Brazilië denkt met weemoed terug aan zijn periode bij Real Madrid. Voor Ronaldo was het een genot om met allerlei Galácticos­samen te spelen, maar ook het nachtleven van de Spaanse hoofdstad trok hem heel erg.

Ronaldo weet dat zijn loopbaan

 ??  ?? Paul Pogba (r), de middenveld­er van Manchester United, speelde een matige wedstrijd tegen Liverpool. Trainer José Mourinho verwacht meer van hem in de aanval. (Foto: Voetbalzon­e)
Paul Pogba (r), de middenveld­er van Manchester United, speelde een matige wedstrijd tegen Liverpool. Trainer José Mourinho verwacht meer van hem in de aanval. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname