Times of Suriname

Ali Zafar niet in trailer Dear Zindagi

-

Nu het lot onbeslist is bij Karan Johar’s Ae Dil Hai Mushkil (ADHM), heeft de filmmaker besloten om zijn opkomende co-productie, Dear Zindagi, veilig te stellen. In de film spelen Shah Rukh Khan, Alia Bhatt en Ali Zafar een rol, maar de Pakistaans­e zanger-acteur zal niet te bewonderen zijn in de trailer verbonden aan ADHM.

Deze ontwikkeli­ng komt door de spanning omtrent het uitbrengen van films waarin Pakistaans­e acteurs een rol spelen, en er wordt gespeculee­rd dat Zafar’s rol eventueel eruit geknipt zal worden.

Een informant uit de industrie zegt echter: “Ali maakt geen deel uit van de trailer, maar z’n rol helemaal weghalen is onmogelijk, omdat hij erg belangrijk is in het verhaal. Zijn lot zal na het uitkomen van ADHM beslist worden.”

Terwijl Ali niet bereikbaar is voor commentaar, bevestigt een bron heel dicht bij hem dat hij door de makers is geïnformee­rd over het niet aanwezig zijn in de trailer. “Deze zijn betreurens­waardige omstandigh­eden. Hij heeft geen andere optie dan zich erbij neer te leggen,” voegt de bron toe.

Geruchten doen ook de ronde dat de makers op zoek zijn naar een jonge componist om een speciaal lied te schrijven, waarschijn­lijk als alternatie­f voor de twee liederen van Zafar in de film, waarin Aditya Roy Kapur, Kunal Kapoor en Angad Bedi ook een rol hebben. Regisseur Gauri Shinde, die het druk heeft met de naproducti­e van

heeft besloten om niet te reageren. Bronnen bevestigen dat er aan de cast gevraagd is om stilte in acht te nemen. Berichten over het niet halen van 25 november als streefdatu­m, zijn ook bekend. De woordvoerd­er van de film zegrt echter: “Dear Zindagi is op schema.

(Midday/foto: wallpapers­charlie.com)

 ??  ??
 ??  ?? Dear Zindagi,
Dear Zindagi,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname