Times of Suriname

Ileana D’cruz niet benaderd voor Judwaa 2

-

Ileana D’cruz, die voor het laatst te zien was in Rustom, zal geen deel uitmaken van Varun Dhawan’s film Judwaa 2. Er werd gemeld dat Ileana D’cruz en Parineeti Chopra een rol zouden spelen in het vervolg van Salman Khan’s film Judwaa. Maar recentelij­k heeft de Rustom-actrice de geruchten weersproke­n en gezegd dat ze niet is benaderd voor

2. De originele film werd geregissee­rd door David Dhawan. Karishma Kapoor en Rambha speelden een rol in deze film. Als de vraag wordt gesteld of ze benaderd is, ontkent Ileana dit en vertelt ze dat ze uitkijkt naar haar opkomende projecten, Baadshaho en Mubaraka. “Nee, ik ben niet benaderd (voor Judwaa 2). Maar ik ben erg verheugd voor Mubaraka en Baadshaho. Ik hoop dat jullie ze leuk zullen vinden,” heeft ze aan journalist­en gezegd. In Baadshaho spelen naast Ajay Devgn, Emraan Hashmi en Esha Gupta, ook andere acteurs. Naar verluidt is de film in de woelige periode van de jaren 70 gemaakt. In Mubaraka speelt Arjun Kapoor een dubbele rol en ook Anil Kapoor, Athiya Shetty en Amrita Singh zijn in deze film te bewonderen. De komische film is geregissee­rd door Anees Bazmee.

Ileana sprak op een speciale gelegenhei­d van het Ponds instituut over huidverzor­ging. Wanneer de vraag wordt gesteld als er een druk op de actrice is om er altijd goed uit te zien, antwoord Ileana: “Ik denk het wel, absoluut. Ik ben al meer dan 10 jaar in deze industrie. Als er foto’s van me worden gemaakt wanneer ik op de luchthaven ben, ben ik liever in me trainingsp­ak gekleed. Laatst hebben ze foto’s van me gemaakt en ik had mijn schouder geblesseer­d. Dus, ik hield het vast omdat ik erge pijn had, en er stond geschreven: ‘Waarom zo zielig?’” De actrice zegt dat het constant bekritiser­en van een ster maar een klein probleem is. “Er is heel veel druk, maar ik klaag niet. Het hoort bij het werk. Het gaat om postief en negatief, en dit is een kleine negatieve.”

(The Indian Express/foto: photodrive.in)

 ??  ?? Judwaa
Judwaa

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname