Times of Suriname

‘Zwarte Piet’ zat vier uur vast in schoorstee­n

-

Een man uit Tucson in de Amerikaans­e staat Arizona, moest zondag gered worden uit zijn schoorstee­n nadat hij had geprobeerd om op die manier zijn eigen huis binnen te geraken. Hij was zijn sleutels binnen vergeten en probeerde daarom de ‘Sinterklaa­s-tactiek’. De 26-jarige was erin geslaagd om met zijn voeten tot op de grond te geraken, maar de schoorstee­n werd naar beneden toe nauwer en hij kwam vast te zitten met zijn bovenlijf. Vier uur lang schreeuwde hij om hulp tot een buurman uiteindeli­jk de bandweer contacteer­de. Die slaagde erin om hem via het dak weer uit de schouw te trekken. De lokale brandweer postte de foto’s en het relaas van de man nadien op Facebook: “De man, die vier uur lang vastzat in zijn schouw, beweerde dat hij zijn sleutels in het huis vergeten was en weer naar binnen probeerde te geraken. Uiteindeli­jk hoorde een buurman hem roepen en belde hij de brandweer van Tucson. Er werd een reddingste­am uitgestuur­d voor een operatie in een kleine ruimte, maar de teams van basis Een en Drie waren eerst ter plaatse en konden de reddingsop­eratie uitvoeren. Hij scheen niet gewond te zijn, maar werd ter plaatse medisch onderzocht door eerstehulp­verleners.”

(HLN/Foto:hln.be) Snoop Dogg, pseudoniem van Calvin Cordozar Broadus

Jr. (Long Beach, Californië, 20 oktober 1971) ook bekend als Snoop Doggy Dogg, Snoop Lion en Snoopzilla is een Amerikaans rapper, zanger en acteur. Hij is ook bekend als rapper van de gelegenhei­dsformatie 2-1-3, welke tot een stop is gekomen door het overlijden van Nate Dogg. Tijdens de opnamen van zijn debuutalbu­m Doggystyle samen met

Dr. Dre werd Snoop Dogg in augustus 1993 gearrestee­rd op verdenking van moord op Phillip Woldermari­an. Later werd bekend dat Woldermari­an Snoop Dogg had gestalkt. In 2012 veranderde Snoop Dogg, volgens eigen zeggen na herdoopt te zijn door een rastafarip­riester op Jamaica, zijn artiestenn­aam in Snoop Lion. (foto: gazetterev­iew.com)

Candice Susan Swanepoel (Mooirivier, Zuid-Afrika,

20 oktober 1988) is een Zuid-Afrikaans model. Haar geboortepl­aats Mooirivier ligt in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZoeloe-Natal. Swanepoel is bekend van Victoria’s Secret en sinds eind 2009 ook als één van de Angels. Swanepoel heeft vele malen op de omslag van tijdschrif­ten gestaan, onder meer die van Vogue (Griekenlan­d), Elle (Duitsland), en Ocean Drive (Amerika). Ook heeft ze haar medewerkin­g verleend aan advertenti­es voor Nike, Diesel, Guess en Versus Eyewear. (foto: popsugar.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname