Times of Suriname

Wijnaldum mogelijk dit weekend al terug bij Liverpool

-

VOETBAL - Georginio Wijnaldum maakt mogelijk morgen al zijn rentree voor Liverpool. De middenveld­er hervatte woensdag de training en is volgens Jürgen Klopp weer op de weg terug. Wijnaldum raakte vorige week geblesseer­d aan een hamstring tijdens de interland tussen Nederland en Frankrijk. Door de kwetsuur miste hij de topper tegen Manchester United (0-0) op maandag. Klopp zei gisteren een fitte groep te hebben in aanloop naar de competitie­wedstrijd van morgen tegen West Bromwich Albion. “Georginio is op de weg terug. Als er niets gebeurt, hebben we een flinke groep om uit te kiezen.”

De oud-speler van Feyenoord en PSV is sinds zijn komst van Newcastle United basisspele­rs bij Liverpool. De middenveld­er kwam nog niet tot scoren, maar was wel goed voor twee assists. Klopp erkende na de teleurstel­lende wedstrijd tegen Manchester United dat Liverpool de 25-jarige Rotterdamm­er had gemist.

(NS)

 ??  ?? Georginio Wijnaldum maakt mogelijk zaterdag al zijn rentree voor Liverpool na een hamstringb­lessure. De middenveld­er hervatte woensdag de training en is volgens Jürgen Klopp weer op de weg terug. (Foto: Xinhua)
Georginio Wijnaldum maakt mogelijk zaterdag al zijn rentree voor Liverpool na een hamstringb­lessure. De middenveld­er hervatte woensdag de training en is volgens Jürgen Klopp weer op de weg terug. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname