Times of Suriname

Dreamlins lady Bug en Viper gaan strijd aan tegen Vaultimore

-

PAARDENSPO­RT – Dreamlins lady Bug, Vaultimore en Viper zullen op 23 oktober op het Rimboe Horse World Suriname uitvechten, wie de beste is in de hoogste klasse van Suriname: A-klasse.

Vaultimore van eigenaar Angelica Hilversum en trainer Danny Gummels heeft deze klasse in de afgelopen races gedomineer­d. Hilversum verwacht daarom niets anders dan dat Vaultimore de 1450 meter zonder enige moeite zal afleggen. Viper van Raoul Nanhekhan en trainer Fawz Koesni en Dreamlins Lady Bug van Rachell Sowma en trainer Gianni van’t Kruys zullen er alles aan doen om met de hoogste eer naar huis te gaan.

In de B-klasse die een afstand heeft van 1250 meter hebben twee deelnemers zich opgegeven. Princess van Raoul Gevery en Skor van Faizel Leakat zullen om de eerste plaats strijden. In de C-klasse met een afstand van 1000 meter hebben drie deelnemers zich ingeschrev­en. Het gaat hier om Farah Gold (Koesni), Royal Angelo (Micle Fung) en Shakira (Leakat).

In de D-klasse met een afstand van 800 meter zijn er ook drie deelnemers; Arijana (Ignasio Madjoerana), James (Ghalied Mohamed) en SpiRit (Gevery). In de E-klasse met een afstand van 600 meter hebben vijf deelnemers zich opgegeven. Zo zullen Brondy (Nasmeen Mohamed), Brithday Present (Mohamed), Lambotin (Stief Bakker), Starlight (Bakker) en Ringo Star ( Alwin van Brussel) strijden om een podiumplaa­ts.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname