Times of Suriname

Silent wil winnen van Inter Jakin

-

ZAALVOETBA­L – Silent is al zeker van een plaats in de finalerond­e van de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond, maar het team gaat zondag voor een zege tegen Inter Jakin in de laatste wedstrijd van de algemene ronde. Het team wil deze ronde goed afsluiten, zodat het met een goede vorm de finalerond­e ingaat. Silent staat momenteel op de tweede plaats met 33 punten uit vijftien duels. Inter Jakin, dat ook lang meedeed om een plaats in de finalerond­e, staat nu op de zesde plaats met achttien punten en kan de volgende ronde niet meer halen.

Silent kende een matige eerste ronde, maar in de tweede ronde herstelde het zich goed. Het heeft de laatste negen wedstrijde­n in de twee ronde in overwinnin­gen omgezet: hierdoor klom het team van de middenmoot naar de tweede plek.

Inter Jakin maakt een minder goede periode door. Het zat nog in de race voor een plaats in de finalerond­e, maar door drie nederlagen op rij is de finalerond­e niet meer haalbaar. In de eerste ronde won Silent overtuigen­d met 5-1 van Inter Jakin, dat nu niets meer te verliezen heeft en zonder druk zondag zal spelen. Zondag zijn er nog drie wedstrijde­n op het schema. De Vuist komt uit tegen Giants, Palo neemt het op tegen Pro en Kabel Boyz 2 is de tegenstand­er van Interbom.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname