Times of Suriname

Staatsolie raakt zaalvoetba­ltitel kwijt

-

ZAALVOETBA­L - Staatsolie Maatschapp­ij Suriname NV is tijdens de voortzetti­ng van het CTSS Plus toernooi bij de start van het onderdeel zaalvoetba­l haar titel kwijtgeraa­kt. De olielevera­ncier moest in haar eerste optreden het hoofd met 2-3 buigen voor de Centrale Bank van Suriname (CBvS).

Deze ontmoeting was een herhaling van de finale van het afgelopen jaar toen Staatsolie aan het langste eind trok. De moederbank heeft dit jaar wat versterkin­g erbij in de persoon van Romano Sordam. Bij Staatsolie viel routinier Benito Codrington opgegeven moment met een lelijke blessure uit, terwijl Sersinho Reding dit keer niet van de partij was bij dit onderdeel. Reding participee­rt wel bij voetbal.

Staatsolie nam wel eerst de leiding in deze ontmoeting, maar zag CBvS knap herstellen en uitlopen naar 3-1. Dat was tevens de rustscore. De ‘one billion dollar company’ verkleinde in de tweede helft de stand naar 3-2, maar had de tijd niet aan haar zijde. Verder wist het Telecommun­icatiebedr­ijf Suriname (Telesur) met 3-1 te winnen van de Surinaamse Luchtvaart Maatschapp­ij (SLM). De Stichting Staatsziek­enfonds (SZF) wist ruim met 5-2 te winnen van het Korps Politie Suriname (KPS), De NV Surinaamsc­he Waterleidi­ng Maatschapp­ij (SWM) won van NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) met 4-3, na het nemen van strafschop­pen. De zaalvoetba­lwedstrijd­en zullen op donderdag voortgezet worden in de Ismay van Wilgenspor­thal. Telesur komt dan uit tegen het SZF, de CBvS neemt het op tegen de SWM, de SLM is de tegenstand­er van het KPS en Staatsolie treft de EBS.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname