Times of Suriname

Sonakshi Sinha geniet van Coldplay’s muziek

-

Sonakshi Sinha, die het podium met de Britse band Coldplay bij de Global Citizen Festival van India gaat delen, zegt dat ze vanaf haar schooljare­n van de muziek van de band geniet. Ze is een fan van Coldplay en luisterde naar hun muziek toen ze opgegroeid­e. “Ik geniet van hun muziek sinds mijn schooltijd. Mijn favoriete nummers zijn Yellow, Fix

en The Scientist. Stelt u zich eens voor, ik luisterde naar een band toen ik opgroeide. Ik neuriede mee met de nummers en nu sta ik hier, op hetzelfde podium bij hun concert. Dus, ik moet beginnen te oefenen”, aldus Sona. De Akira-actrice, die op 19 november in Bandra, Mumbai gaat optreden onthulde verder enkele details over wat het publiek kan verwachten van haar bij het groots evenement. Over de nummers die zij tijdens het concert zal zingen, vertelde de actrice aan Mid-day, dat ze de vrijheid van de organisato­ren heeft gekregen om liedjes te kiezen die zij wil zingen. Ze maakte ook duidelijk dat zij geen klassieke nummers van het ‘tijdperk’ van haar vader (Shatrughan Sinha) gaat zingen. Sona gaat eigentijds­e nummers zingen. Ze heeft onlangs de filmopname­s van de langverwac­hte actiefilm Force 2 voltooid, waarin ze voor het eerst tegenover John Abraham gezien zal worden.

Force 2 wordt op 18 november in de bioscopen uitgebrach­t. Het vervolg van de film is geregissee­rd door Abhinay Deo en heeft veel actiescène­s.

 ??  ?? Quantico-sterTakadu­m(indianexpr­ess.com/foto: cdn.shopify.com)(media247.co.uk)You(indiatimes.com/foto: filmibeat.com)
Quantico-sterTakadu­m(indianexpr­ess.com/foto: cdn.shopify.com)(media247.co.uk)You(indiatimes.com/foto: filmibeat.com)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname