Times of Suriname

Finalisten eersteklas­se al bekend

-

ZAALVOETBA­L - De vier teams die in de finalerond­e van de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond zullen uitkomen, zijn al bekend. Kabel Boyz 2, Silent, De Vuist en Interbom zijn de top vier geworden van de algemene ronde, die in totaal uit negen teams bestond. Pro, Inter Jakin, Orkaan, Giants en Palo hebben de finalerond­e, die op 10 november zal beginnen, niet gehaald.

Kabel Boyz 2 plaatste zich als de koploper voor de finalerond­e met 39 punten. Uit zestien duels verloor het maar drie en won de andere dertien partijen. Het team zal in de semifinale uitkomen tegen Silent, dat op de tweede plaats is geëindigd met 34 punten. Silent verloor vier keer, speelde een keer gelijk en wist elf keer te winnen. De semifinale tussen deze twee teams zal een best op three-serie zijn. De winnaar gaat rechtstree­ks naar de finale, terwijl de verliezer nog een kans krijgt om zich te plaatsen voor de finale. Het zal uitkomen tegen de winnaar van de andere semifinale, die zal gaan tussen De Vuist en Interbom. De vuist is op de derde plaats geeindigd met dertig punten en Interbom vergaarde 28 punten in de algemene ronde. De verliezer van deze best of threesemif­inale wordt uitgeschak­eld, maar de winnaar zal het opnemen tegen de verliezer van de andere semifinale, die zal gaan tussen Kabel Boyz 2 en Silent.

De Vuist verloor in de algemene ronde zes keer en won tien keer, terwijl Interbom negen keer won, zes keer verloor en een keer gelijkspee­lde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname