Times of Suriname

Earvin terug met ‘San yu sai’

-

Binnen de verschille­nde uitdaginge­n van de Surinaamse artiestenw­ereld is het mogelijk om muziek te blijven maken. Een van deze artiesten die zijn eigen muziek wil blijven maken is reggae artiest Earvin. Hij is terug op de plankten met zijn single genaamd San Yu Sai.

Earvin Mando is geen onbekende in Suriname. We leerden hem in 2011 kennen onder zijn toenmalige artiesten naam Jaheyes. Hij scoorde toen met zijn rauw stemgeluid de hit Unconditio­nal Love. Vier jaar geleden bracht hij het nummer Fallin uit. Daarna was het stil. De stilte gebruikte Earvin om zichzelf terug te vinden als artiest. Hij heeft gewerkt aan zijn stemontwik­keling en zelfdiscip­line. Samen met zijn naamsveran­dering is hij klaar voor zijn comeback, waarin hij zichzelf en zijn puurheid wil uitstralen. Zijn nieuwe single is zijn aftrap als de nieuwe Earvin. Het inspireren­de reggaenumm­er gaat over het belang dat mensen hechten aan materiële zaken. Earvin nam zelf de compositie en zang van de track voor zijn rekening en nam het nummer vervolgens op in de Cegan Studio. Benieuwd hoe de single San Yu Sai wordt ontvangen door het Surinaamse publiek en de media. Earvin heeft ook zijn videoclip klaarligge­n. De opnamen van de clip zijn gemaakt door G.Stylz. De inhoud blijft nog een verrassing, maar bekend is wel dat er nog een andere Surinaamse artiest als figurant in meespeelt. De video zal na de singlerele­ase te zien zijn op de welbekende tv-zenders en op zijn Facebook-pagina Earvin Mad_Vibes en YouTube-kanaal Earvin Madvibz Mando.

San Yu Sai moet een nieuwe weg openen in de muziekcarr­ière van Earvin. Hij zal daarom eerst de reacties op het nummer van zijn fans afwachten, alvorens hij een nieuw nummer of een album zal uitbrengen. Zo kunnen zijn luisteraar­s de tijd nemen om niet alleen van de muziek te genieten, maar zich ook te bezinnen in de onderligge­nde boodschap.

 ??  ?? San Yu Sai
(MW/Foto: Promarman.com)
San Yu Sai (MW/Foto: Promarman.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname