Times of Suriname

Borsten te groot voor achtbaan

-

eens de toegang ontzegd tot de ‘Rush’. Ook op deze achtbaan moest ze toekijken hoe haar gezelschap dolle pret beleefde terwijl zij moest toekijken.

Tanya Willis trok haar stoute schoenen aan en eiste bij de pretparkdi­rectie haar geld terug. “Ik heb per slot van rekening ook een toegangska­artje van 28,99 pond (32,50 euro) betaald”.

Op die eis wil men bij het Thorpe Park vooralsnog niet ingaan. “Als de veiligheid­sbeugels van de stoeltjes niet dichtgaan, wil de achtbaan niet starten. Aan elke attractie staan borden met voorschrif­ten. We willen onze bezoekers niet in gevaar brengen”.

(HLN/Foto:hln.be) Hillary Diane Rodham Clinton (Chicago, 26 oktober

1947) is een Amerikaans politica van de Democratis­che Partij. Sinds 1975 getrouwd met Bill Clinton, voormalig president, was ze deswege first lady van 1993 tot 2001. Van 21 januari 2009 tot 1 februari 2013 was zij de minister van Buitenland­se Zaken onder het presidents­chap van Barack Obama. Daarvoor zat zij namens de staat New York in de Senaat. Zij is de eerste voormalige first lady die Senaatslid was en een ministersp­ost in een Amerikaans­e regering vervulde. Ze heeft een autobiogra­fie, Living History, geschreven waaruit blijkt hoe kwaad ze zich heeft gemaakt over de voortduren­de onderzoeke­n in de Whitewater-affaire. In 2016 sleepte zij na acht jaar alsnog de nominatie van haar partij binnen om presidents­kandidaat te worden. De Clintons wonen in Chappaqua (New York) en hebben een dochter, Chelsea Clinton. (foto:people.com) Seth Woodbury MacFarlane (Kent, Connecticu­t, 26 oktober 1973) is een Amerikaans tekenaar, scriptschr­ijver, producent, filmregiss­eur, zanger en stemacteur. MacFarlane is de bedenker van de animatiese­ries Family Guy,

American Dad! en The Cleveland Show en maker van de films Ted, Ted 2 en A Million Ways to Die in the West. Hij heeft voor Family Guy twee Emmy Awards in de wacht gesleept: voor Outstandin­g Voice-over Performanc­e

(2000) en voor Outstandin­g Music and Lyrics (2002). MacFarlane verzorgde in 2013 de presentati­e van de 85ste Oscaruitre­iking. (foto:emmys.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname