Times of Suriname

Manchester City staat voor finale tegen Barcelona

-

VOETBAL u Manchester City is na het gelijkspel tegen Celtic (3u3) en de zware neu derlaag tegen FC Barcelona (4u0) nog allerminst zeker van een plaats in de knocku outfase van de Champions League. Pep Guardiola beseft wat er vandaag op het spel staat, als de Engelsen opu nieuw de Catalanen treffen. “Hopelijk kan onze kwaliteit het verschil maken. Voor hen is het geen finale, voor ons is het wel als een finale.” Manchester City is met vier punten tweede in Groep C. Borussia Mönchengla­dbach volgt met drie punten, Celtic verzamelde tot dusver één punt. FC Barcelona gaat aan de leiding met negen punu ten uit drie duels. “Er zijn nog maar drie wedstrijde­n te gaan”, aldus Guardiola op de clubsite. “We hebben punten laten liggen in Glasgow, die moeten we elders terug zien te pakken.”

De manager weet dat zijn ploeg top moet zijn om een kans te hebben tegen zijn vroegere werkgever FC Barcelona. “We zullen het gaan proberen. Ik heb nooit gedacht dat we een wedstrijd niet kunnen winnen en dat zal ik ook nooit doen; zelfs niet toen we verloren met 4u0. Het is moeilijk en we weten dat we bijna perfect moeten spelen om te winnen. Als dat niet lukt, felicitere­n we hen en gaan we weer door.”

(De Telegraaf)

 ??  ?? Josep Guardiola (m), de trainer van Manchester City, geeft aan dat zijn team vandaag voor een finale staat tegen Barcelona in de Champions League. (Foto: Xinhua)
Josep Guardiola (m), de trainer van Manchester City, geeft aan dat zijn team vandaag voor een finale staat tegen Barcelona in de Champions League. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname