Times of Suriname

Top dj Splashmast­er Gilly lanceert

-

Splashmast­er dj Gilly is een all round dj en producer uit Paramaribo die van dorp tot stad het publiek voor zich weet te winnen. Met ruime ervaring in de muziekindu­strie en bekend van zijn Sranan Taki-producties & liveshows released hij zijn eerste officiële vocal house track Gotta Let You Go. Het debuut is in samenwerki­ng met Sam Dewit, bekend als zanger uit de R&B-formatie Re-Play uit Nederland, en Christal Nirk, Surinaamse fashion designer, opgenomen. Teruggetro­kken in de sfeervolle en profession­ele studio van Ernesto van Dal namen de heren de stemmen op. Splashmast­er dj Gilly werkte samen met Sam Dewit en Christal Nirk om een originele track van hoge kwaliteit te maken. Dat is mogelijk doordat dj Gilly een originele productie heeft gemaakt en geen overdub na overdub, maar een originele beat, zelf geschreven tekst en krachtige stemmen heeft gebruikt. Gotta Let You Go wordt onder Fullcolour Entertainm­ent uitgebrach­t.

Een evenemente­n- & boekingsbu­reau voor artiesten en alles wat met muziek en entertainm­ent te maken heeft. “Music is my Business”, aldus Splashmast­er dj Gilly. De talentvoll­e jonge producers Rishie & Gyor zijn aangeslote­n bij Fullcolour Entertainm­ent en hebben meegewerkt aan deze bijzondere productie. De officiële website van de organisati­e zal later dit jaar gelanceerd worden. Na hard gewerkt te hebben aan deze unieke productie met invloeden uit house, dance & lounge-muziek maakt Splashmast­er dj Gilly de toegankeli­jkheid van zijn nieuwste single internatio­naal en een breed publiek herkent zich hierin. Zijn single is dan ook goed ontvangen in het buitenland en te horen via verschille­nde radiostati­ons. De logische vervolgsta­p voor Splashmast­er dj Gilly is het opnemen van zijn video en volgende track…

You Go is verkrijgba­ar en te beluistere­n via de online music stores, onder andere iTunes, Spotiy, Amazon en Deezer & Tidal. (M.Ponit/ Foto: Full Colour Entertainm­ent)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname