Hard oor­deel over Jans­sen

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Vin­cent Jans­sen moest woens­dag­avond ge­noe­gen ne­men met een plek op de re­ser­ve­bank, maar viel na een half­uur in voor de ge­bles­seer­de Mou­sa Dem­bélé. De aan­val­ler kon het ver­schil ech­ter niet ma­ken en stap­te uit­ein­de­lijk met een 0-1 ne­der­laag te­gen Bay­er Le­ver­ku­sen van het veld.

To­ny Cas­ca­ri­no be­keek de wed­strijd voor de Lon­don Eve­ning Standard en was niet mild in zijn oor­deel over de 22-ja­ri­ge link­s­poot. “Jans­sen is ge­schik­ter voor de Cham­pi­ons­hip. Hij geeft de voor­hoe­de op zich goed lei­ding, maar is ge­woon niet snel ge­noeg. Jans­sen heeft een beet­je de stijl van Glenn Mur­ray, die za­ter­dag een hat­trick maak­te voor Brigh­ton”, al­dus de oud-spits.

“Lei­ces­ter heeft Ja­mie Var­dy en Shin­ji Oka­za­ki. Zij kun­nen de­fen­sies uit el­kaar splij­ten en kun­nen ruim­te voor an­de­ren cre­ë­ren, maar Jans­sen heeft dat niet in zich”, be­sluit de 54-ja­ri­ge Ier, die zelf voor on­der meer Chel­sea en Cel­tic speel­de. Jans­sen kwam tot dus­ver­re tot drie doel­pun­ten en twee as­sists in zes­tien of­fi­ci­ë­le wed­strij­den.

(VZ)

Vin­cent Jans­sen is niet goed ge­noeg voor de Pre­mier League en hij moet gaan spe­len voor de En­gel­se Cham­pi­ons­hip, dit zegt oud-voet­bal­ler To­ny Cas­ca­ri­no. (Foto: Voet­bal­zo­ne)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.