Times of Suriname

Hard oordeel over Janssen

-

VOETBAL - Vincent Janssen moest woensdagav­ond genoegen nemen met een plek op de reserveban­k, maar viel na een halfuur in voor de geblesseer­de Mousa Dembélé. De aanvaller kon het verschil echter niet maken en stapte uiteindeli­jk met een 0-1 nederlaag tegen Bayer Leverkusen van het veld.

Tony Cascarino bekeek de wedstrijd voor de London Evening Standard en was niet mild in zijn oordeel over de 22-jarige linkspoot. “Janssen is geschikter voor de Championsh­ip. Hij geeft de voorhoede op zich goed leiding, maar is gewoon niet snel genoeg. Janssen heeft een beetje de stijl van Glenn Murray, die zaterdag een hattrick maakte voor Brighton”, aldus de oud-spits.

“Leicester heeft Jamie Vardy en Shinji Okazaki. Zij kunnen defensies uit elkaar splijten en kunnen ruimte voor anderen creëren, maar Janssen heeft dat niet in zich”, besluit de 54-jarige Ier, die zelf voor onder meer Chelsea en Celtic speelde. Janssen kwam tot dusverre tot drie doelpunten en twee assists in zestien officiële wedstrijde­n.

(VZ)

 ??  ?? Vincent Janssen is niet goed genoeg voor de Premier League en hij moet gaan spelen voor de Engelse Championsh­ip, dit zegt oud-voetballer Tony Cascarino. (Foto: Voetbalzon­e)
Vincent Janssen is niet goed genoeg voor de Premier League en hij moet gaan spelen voor de Engelse Championsh­ip, dit zegt oud-voetballer Tony Cascarino. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname