Times of Suriname

Unicum voor Real en Zidane in spookwedst­rijd

-

VOETBAL - Real Madrid kreeg woensdagav­ond voor het eerst onder Zinédine Zidane drie doelpunten om de oren in een officiële wedstrijd, want het Champions League-uitduel met Legia Warschau eindigde in 3-3. De trainer stak na afloop de hand in eigen boezem.

“Ik ben niet verbaasd over hoe de wedstrijd is verlopen”, zei de oud-middenveld­er tegen de Spaanse televisie. “Het was een vreemde wedstrijd waarin we eigenlijk van alles wat misten. Als je twee keer scoort, dan kun je niet je voet van het gaspedaal halen. Maar dat deden we wel en daardoor konden zij scoren. Het was een moeilijke wedstrijd. Dit is mijn fout, maar gelukkig verloren we niet en dat is goed.” Zidane voegde eraan toe dat hij veel moet ‘analyseren’ om te kijken waar het precies misging met Real: “Als je op 0-2 komt, moet je gesloten gaan spelen, maar dat deden we niet en daardoor kon de tegenstand­er counteren. Zij scoorden en maakten het ons erg lastig.” Gareth Bale sloot zich bij de woorden van de Fransman aan: “Het was een vreemde wedstrijd, zeker doordat er geen fans in het stadion waren. Maar dat is geen excuus. We moeten hiervan leren en weer doorgaan.” (VZ)

 ??  ?? Real Madrid kreeg voor het eerst onder leiding van trainer Zinédine Zidane drie tegen doelpunten in een duel. Het Champions League-uitduel met Legia Warschau eindigde in 3-3. De trainer stak na afloop de hand in eigen boezem. (Foto: Nusport)
Real Madrid kreeg voor het eerst onder leiding van trainer Zinédine Zidane drie tegen doelpunten in een duel. Het Champions League-uitduel met Legia Warschau eindigde in 3-3. De trainer stak na afloop de hand in eigen boezem. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname