Lei­ces­ter is Sch­mei­chel we­ken­lang kwijt

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Kasper Sch­mei­chel heeft woens­dag­avond in de Cham­pi­ons League-wed­strijd te­gen FC Kopen­ha­gen (0-0) zijn hand ge­bro­ken. De Deen­se kee­per liep de breuk al in de eerste helft op, maar speel­de het du­el ge­woon uit. Lei­ces­ter Ci­ty zal het een maand zon­der de eerste sluit­post moe­ten doen.

Bij de te­rug­keer van the Foxes in En­ge­land is Sch­mei­chel di­rect on­der­zocht. Ge­ble­ken is dat hij een breuk in zijn rech­ter­hand heeft op­ge­lo­pen en hier­van een maand zal moe­ten her­stel­len. Dat be­ves­tig­de Lei­ces­ter Ci­ty gis­te­ren via de club­si­te. Naar ver­wach­ting ver­vangt Ron-Ro­bert Zie­ler de ge­bles­seer­de kee­per on­der de lat.

Waar het in de

League nog niet Pre­mier voort­va­rend gaat, heeft Lei­ces­ter Ci­ty zich woens­dag ge­plaatst voor de acht­ste fi­na­les van de Cham­pi­ons Le­au­ge. Met tien pun­ten uit vier wed­strij­den is de ploeg van ma­na­ger Clau­dio Ra­ni­e­ri al ze­ker van de vol­gen­de ron­de.

(VZ)

Kasper Sch­mei­chel heeft woens­dag­avond in de Cham­pi­ons League-wed­strijd te­gen FC Kopen­ha­gen (0-0) zijn hand ge­bro­ken. Lei­ces­ter Ci­ty zal het een maand zon­der de eerste sluit­post moe­ten doen. (Foto: Voet­bal­zo­ne)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.