Times of Suriname

Leicester is Schmeichel wekenlang kwijt

-

VOETBAL - Kasper Schmeichel heeft woensdagav­ond in de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen (0-0) zijn hand gebroken. De Deense keeper liep de breuk al in de eerste helft op, maar speelde het duel gewoon uit. Leicester City zal het een maand zonder de eerste sluitpost moeten doen.

Bij de terugkeer van the Foxes in Engeland is Schmeichel direct onderzocht. Gebleken is dat hij een breuk in zijn rechterhan­d heeft opgelopen en hiervan een maand zal moeten herstellen. Dat bevestigde Leicester City gisteren via de clubsite. Naar verwachtin­g vervangt Ron-Robert Zieler de geblesseer­de keeper onder de lat.

Waar het in de

League nog niet Premier voortvaren­d gaat, heeft Leicester City zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van de Champions Leauge. Met tien punten uit vier wedstrijde­n is de ploeg van manager Claudio Ranieri al zeker van de volgende ronde.

(VZ)

 ??  ?? Kasper Schmeichel heeft woensdagav­ond in de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen (0-0) zijn hand gebroken. Leicester City zal het een maand zonder de eerste sluitpost moeten doen. (Foto: Voetbalzon­e)
Kasper Schmeichel heeft woensdagav­ond in de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen (0-0) zijn hand gebroken. Leicester City zal het een maand zonder de eerste sluitpost moeten doen. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname