Times of Suriname

Alwin Masé en Iwan Peroti doen het goed met

-

“Onze droom is toch uitgekomen.” Dit zijn de woorden van het brein achter de Golden Oldies soulpartie­s, Alwin Masé. De feesten zijn erg bekend onder de veertigplu­ssers die kunnen genieten van de the Music timemachin­e die deze shows promoot. Als grootste ondersteun­ing kreeg Masé vanaf november 2012, de volle medewerkin­g van Iwan Peroti (dj Pero) om de golden oldies uit de tijd weer tot leven te brengen. Samen vormden zij

The Soultrain. Alwin Masé en Iwan Peroti zeggen dat ze rustig doorgaan, ze krijgen ondersteun­ing van zeer prominente figuren in de samenlevin­g zoals de ex-manager van Tori Oso himself, Osje Braumuller. Daarom zegt Masé dat de tijd iets is dat we niet zomaar voorbij moeten laten gaan. Tori Oso is ook de trekpleist­er waar the soul brothers en sisters op de eerste zondag van de maand kunnen genieten. Deze locatie en twee topfiguren in de soul wereld dj Pero en Alwin Masé geven u een goede reden. Deze twee veteranen betitelen zich respectiev­elijk als the injector of soul (dj Pero) and the groove maker of soul (Alwin Masé). Met deze soul party willen ze het soul leven van uitsterven behoeden. Alwin Masé maakt zicht ook terecht bezorgd dat oudgoud uitsterft. Soulvriend­en uit Nederland hebben ons ook gevraagd om hieraan wat te doen vandaar ook dit initiatief.

“Wij nodigen eenieder die van sweet soul music houdt op 6 november aanstaande deze soul party in Tori Oso bij te wonen in verband met het vierjarig bestaan van de Soultrain, aldus Alwin Masé. Als gast dj zal Jay - One, Johnny Hellings, uit Amsterdam ook van de partij zijn. The Soultrain bedankt eenieder voor de steun en het geloof in hen de afgelopen 4 jaar. Na deze feestelijk­e soulparty is er nog één op 4 december. De afsluiting is op tweede kerstdag, 26 december. Don’t miss this!! (JA)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname