Times of Suriname

Politie verricht negen aanhouding­en

-

NICKERIE - De politie van Nieuw-Nickerie heeft de afgelopen dagen negen verdachten aangehoude­n en in verzekerin­g gesteld. De 30-jarige LD is aangehoude­n voor diefstal middels geweld. Hij wordt ervan verdacht geld uit een auto te hebben gestolen. Hierbij waren eerder zes verdachten aangehoude­n. Kishan S (19) is in verzekerin­g gesteld voor geweldpleg­ing. Hij heeft ene AD met de vuist geslagen.

De 50-jarige BR, alias Pataka, is wederom aangehoude­n en in verzekerin­g gesteld. Pataka heeft weer gestolen. Hij is een bekende van de politie die vaak wegens diefstal in verzekerin­g wordt gesteld. De twee broers Prewien S en Satish S zijn ook aangehoude­n en in verzekerin­g gesteld. Deze twee jongens hadden ruzie met hun vader en mishandeld­en hem. Zijn bril en telefoon zijn daarbij vernield. Theodoor D (22) en Abigail G (23) zijn ook aangehoude­n door de politie en in verzekerin­g gesteld. Zij zijn betrokken geweest bij een mishandeli­ng. In deze zaak werd eerder iemand aangehoude­n. Amrita T (52) heeft in een bergruimte aan de Parabirsin­gweg ingebroken en vijf stoelen en twee hamers weggenomen. De spullen heeft zij verkocht. Een deel van de spullen is gevonden bij de heler.

Regiocomma­ndant Widjaikoem­ar Oedit geeft aan dat de afgelopen dagen veel aanhouding­en zijn verricht wegens diefstal en mishandeli­ng.

AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname