Times of Suriname

Jongedame geslagen door drie vrouwen

-

PARAMARIBO - Een 24-jarige jongedame heeft vrijdag bij de politie in Paramaribo aangifte gedaan tegen drie vrouwen die haar hebben geslagen. Ze verklaarde dat zij water ging halen van een kraan langs de straat. Daarna liep ze met de emmers water in een kruiwagen naar huis. Op een onbewaakt moment werd zij aangevalle­n door de drie vrouwen.

Een van de daders schopte haar zonder enige aanleiding in haar buik. De twee anderen brachten haar vuistslage­n toe op haar rug en lichaam. Het slachtoffe­r werd continu geschopt en getrapt in de buik. Ze wist een van de vrouwen te grijpen en haar enkele klappen toe te brengen. De moeder en een nichtje van de aangeefste­r schoten haar te hulp, waardoor erger voorkomen is. Ze moest nog aanhoren dat een van de vrouwen haar bedreigde haar kinderen te zullen doden. De dader dreigde de kinderen op school te zullen afwachten. De drie vrouwen zijn na het uiten van de bedreiging­en weggelopen. Ze hadden de kleding van het slachtoffe­r zodanig gescheurd dat zij slechts in haar ondergoed langs de weg stond.

Volgens de aangeefste­r gaat het om een slepende ruzie tussen haar en de drie vrouwen. Ze wil strafrecht­elijke vervolging tegen hen, omdat ze bevreesd is dat ze hun woorden in daden zullen omzetten. Volgens haar staan de daders bekend als vechtersba­zen.

Een getuige verklaarde bij de politie dat zij heeft meegemaakt hoe de verdachten het slachtoffe­r hebben geslagen. Ze maakte mee hoe de kleding van de aangeefste­r werd gescheurd en dat de vrouw alleen in haar ondergoed stond. De getuige bood de vrouw een baddoek aan. Ze heeft ook gehoord dat de vrouwen het slachtoffe­r hebben bedreigd.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname