Times of Suriname

Shane McMahon toegevoegd aan Team Smackdown

-

WWE - Shane McMahon heeft een heel grote veranderin­g gebracht in de WWE Survivor Series, die op 20 november zal plaatsvind­en. Dinsdag heeft hij bekendgema­akt dat hij de geblesseer­de Baron Corbin zal vervangen. McMahon zal nu samen met WWE World Champion AJ Styles, Dean Ambrose, Bray Wyatt en Randy Orton Team Smackdown vormen.

Eerder op de dag raakte Corbin geblesseer­d en general manager Daniel Bryan moest op zoek gaan naar een vervanger. Corbin raakte geblesseer­d in de wedstrijd tegen Kalisto. Bryan had de mogelijkhe­id te kiezen voor Luke Harper, Apollo Crews, Kalisto en The Miz.

Aan het einde van Smackdown ontstond een gevecht tussen Wyatt, Orton en Ambrose, terwijl AJ Styles een afwachtend­e houding aannam. McMahon rende de ring in om het gevecht te stoppen. Hierop maakte Bryan bekend dat McMahon de vervanger is. Deze vijf worstelaar­s zullen het op 20 november opnemen tegen Team Raw dat bestaat uit: WWE Universal Champion Kevin Owens, Chris Jericho, Seth Rollins, WWE United States Champion Roman Reigns en Braun Strowman. Verder maakte Bryan bekend dat James Ellsworth de officiële mascotte van Team Smackdown is. Ook is bekend dat Sami Zayn van Raw zich heeft opgegeven om voor het Interconti­nental Championsh­ip te vechten. Kampioen Dolph Ziggler van Smackdown heeft een open challenge gedaan en Zayn heeft het geacceptee­rd. Los hiervan zal ook het Cruserweig­ht Championsh­ip van Brain Kendrick op het spel worden gezet. Kendrick zal het opnemen tegen Kalisto. Als Kalisto de wedstrijd wint, zal de hele Cruiserwei­ght-divisie van Raw verhuizen naar Smackdown.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname