Times of Suriname

Een hartverwar­mend gebaar tijdens scheiding

-

Een Texaanse tiener wist met één tweet de complexite­it van het huwelijk en scheidinge­n weer te geven. Na 19 jaar getrouwd te zijn, liggen Morgan Lynns ouders nu in een scheiding.

Op de dag dat de scheiding werd gefinalise­erd, stuurde haar vader een bloemetje naar haar moeder. “Dat mijn ouders scheiden, betekent niet dat ze niet meer van elkaar houden”. Nietsvermo­edend postte Lynn een paar weken geleden een foto van het bosje bloemen dat haar vader naar haar moeder had gestuurd. “Always

schreef hij op het begeleiden­de briefje. Lynns tweet maakt veel emoties los op sociale media. Het laat zien dat scheidinge­n niet altijd gepaard hoeven te gaan met haat. “Als je gaat scheiden, kan je nog steeds net zoveel houden van en geven om die persoon als toen je nog getrouwd was”, zegt Lynn tegen de Huffington Post.

De tekst op het kaartje heeft een diepere betekenis. De ouders van Lynn dansten tijdens hun huwelijk op het lied ‘You had me from hello’, van Kenny Chesney. Toen Lynns vader ‘Always gonna be you’ hoorde, een ander lied van Chesney, wist hij dat dit hun afscheidsl­ied was.

(AD.NL/foto: Twitter)

1885 - Demonstrat­ie van de eerste motorfiets door bouwer Gottlieb Daimler.

1970 - Lancering van de Russische USSR Loenik 17/Lunokhod 1 (maanlander met maanwagen). Bestemming: Maan.

 ??  ?? gonna be you”,
gonna be you”,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname