Times of Suriname

Student bestolen van KitKat krijgt er 6.500 terug

-

Hunter Jobbins uit Kansas, Verenigde Staten, keek raar op toen zijn KitKat vorige maand uit zijn auto werd gestolen. Producent Hershey’s had medelijden en stuurt de bestolen student als troost 6.500 KitKats.

De student aan Kansas State University had de deur van zijn auto niet op slot gedaan toen hij snel iets uit zijn studentenk­amer moest pakken. Na terugkomst vond hij een briefje in zijn auto. “Ik hou van KitKats, dus ik checkte je deur en het zat niet op slot. Ik heb niets anders gepakt. Ik heb spijt en honger”, schreef de dief. De foto van het briefje werd massaal gedeeld op Twitter. Zo kwam het onder de aandacht van KitKatprod­ucent Hershey’s.

Deze reageerde door Jobbins 6.500 snoeprepen te sturen. Deze besloot de pret met zijn medestuden­ten te delen. Hij stopte zijn auto vol en deelde ze op de campus uit. “Bedankt iedereen die is langsgekom­en vandaag”, schreef hij op Twitter. #KitKatForE­veryone.

(AD.NL/foto: Facebook) Ellen Kathleen Pompeo (Everett, 10 november 1969) is een Amerikaans actrice. Ze werd in 2007 genomineer­d voor een Golden Globe voor haar hoofdrol als Dr. Meredith Grey in de televisies­erie Grey’s Anatomy. Hiervoor won ze datzelfde jaar een Satellite Award en samen met alle acteurs een Screen Actors Guild Award. Ook was ze te zien in twee aflevering­en van de serie Law & Order en een aflevering van Friends.

In 2004 speelde Pompeo de ex-vriendin van Jim Carreys personage in de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Opnieuw was ze niet in het oorspronke­lijke eindresult­aat te zien. Tijdens haar periode in Miami had Pompeo een relatie met modefotogr­aaf Andrew Rosenthal. In november 2007 trouwde ze in het geheim met haar verloofde Chris Ivery, met wie ze dochter kreeg. In 2014 heeft ze een tweede kindje gekregen. (foto:tvgcdn.net)

Ryan Reeves (Las Vegas (Nevada), 10 november 1981) is een Amerikaans profession­eel worstelaar die actief was onder de ringnaam Ryback in de WWE. In een aflevering van SmackDown op 6 april 2012, worstelde Reeves voortaan als Ryback waar hij de volgende weken worstelde tegen verscheide­ne jobbers en uiteindeli­jk ook tegen WWEworstel­aars zoals Heath Slater en Derrick Bateman. In mei 2013 daagde Ryback John Cena uit voor het WWE Championsh­ip op Extreme Rules waar de wedstrijd onbeslist eindigde. Op Payback verloor Ryback de Three Stages of Hell match van Cena. Ryback begon dan een vete met Chris Jericho en dat leidde tot een wedstrijd tussen hen op Money in the Bank 2013, op 14 juli 2013, waarbij Ryback de wedstrijd won. (foto:socaluncen­sored.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname