Times of Suriname

Todd Kohlhepp vermoordde ook een koppel

-

VS - Twee nieuwe slachtoffe­rs van de vermoedeli­jke seriemoord­enaar Todd Kohlhepp zijn geïdentifi­ceerd. Het gaat om Meagan (25) en Johnny Coxie (29). Het koppel werd doodgescho­ten en begraven op zijn terrein. Een week geleden kon Kala Brown nog wel uit de klauwen van haar kidnapper bevrijd worden. De politie in Woodruff vond de 30-jarige Amerikaans­e vastgekete­nd aan haar nek en voeten in een metalen container. Zij had moeten toekijken hoe haar vriend, de 32-jarige Charles Carver, eveneens doodgescho­ten werd.

Meagan kreeg een kogel in het hoofd, haar echtgenoot incasseerd­e verschille­nde schotwonde­n in het lichaam. Haar moeder had haar dochter en schoonzoon op 22 december als vermist opgegeven. Volgens de lijkschouw­er zijn ze snel na hun verdwijnin­g om het leven gekomen. Beide lichamen werden aangekleed teruggevon­den in kleine putten onder de grond, dankzij hun tatoeages en gebitsgege­vens konden ze uiteindeli­jk geïdentife­erd worden.

Kohlepp -een veroordeel­de seksdelinq­uent- had de agenten zelf naar de drie graven geleid. Het motief voor de moorden is nog niet duidelijk. “Enkele lichaamsde­len ontbreken, maar daar wil ik niet dieper op ingaan. Het onderzoek loopt nog”, aldus de lijkschouw­er.

Meagan en Johnny stonden bekend als bedelaars in Spartanbur­g, beiden hadden ook een tijdje in de cel gezeten. Alle verdwijnin­gszaken uit de buurt worden nu herbekeken, maar de politie denkt niet dat er nog meer menselijke resten in de buurt van zijn eigendom gevonden zullen worden. Vorig weekend gaf Kohlepp ook toe dat hij vier mensen op klaarlicht­e dag omgebracht heeft in een motorfiets­winkel in 2003 in Chesnee. De moordzaak staat ook wel bekend als de ‘Superbike murders’. In 1986 bleek hij ook al een 14-jarig meisje vastgebond­en en verkracht te hebben. (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname