Times of Suriname

Leger des Heils kerspotten­actie ook in Nickerie gestart

-

NICKERIE - De kerstpotte­nactie van het Leger des Heils (LdH) is zaterdag ook van start gegaan in Nickerie. Dit gebeurde zoals jaarlijks het geval is op het voorterrei­n van de Openbare Markt. Evenals in Paramaribo waar de actie op 5 november gelanceerd is, heeft ook in het rijstdistr­ict de DSB Bank de eerste bijdrage gedaan in de kerstpot. Branchmana­ger Mahinderpe­rsad Kalipersad verrichtte deze handeling.

De regiocomma­ndant van het Leger des Heils in Suriname, Vilece Thomas, zei bij de start van de geldinzame­lingsactie waarvan de opbrengst bestemd is voor het samenstell­en van voedselpak­ketten voor behoeftige­n in de samenlevin­g, dat het streven is om SRD 50.000 in te zamelen in Nickerie. Met dit bedrag wil het LdH tenminste 600 personen in het district tegemoetko­men met een pakket voor de kerstdagen. Thomas vraagt iedereen te participer­en en zoveel mogelijk te geven wat zij kunnen missen, zodat eenieder die het nodig heeft gezegend kan worden met een pakket. Hij zegt ervan uit te gaan dat iedereen het momenteel moeilijk heeft in het land, maar heeft er geloof in dat met de Nickeriaan­se gemeenscha­p het haalbaar is om het doel waarnaar gestreefd wordt, te bereiken. Na een gebed en het afsmeken van de zegen van de Heer voor een goed verloop van de actie en het zingen van enkele kerstliedj­es, werd de eerste donatie in de kerstpot gedaan. Daarna deden ook anderen uit de gemeenscha­p die zich op de markt bevonden, hun bijdrage in de kerstpot. De kerstpotte­nactie duurt tot 24 december. In Nickerie zullen ze op twee locaties te vinden zijn: voor de Openbare Markt en op de stoep van DSB Bank Nickerie. AL

 ??  ?? Nadat het officiële startsein was gegeven voor de kerstpotte­nactie, deden diverse mensen hun bijdrage in de kerstpot van het Leger des Heils voor de markt in Nickerie.
Nadat het officiële startsein was gegeven voor de kerstpotte­nactie, deden diverse mensen hun bijdrage in de kerstpot van het Leger des Heils voor de markt in Nickerie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname