Times of Suriname

Premier League-club richt vizier op Narsingh

-

VOETBAL - Luciano Narsingh mag zich wellicht verheugen op een transfer naar de Premier League. De vleugelaan­valler van PSV beschikt over een aflopend contract en staat in de belangstel­ling van West Bromwich Albion, bericht de Daily Mirror zondagocht­end. Naar verluidt hoopt West Bromwich dat Narsingh voor een laag bedrag op te halen is.

De Engelse krant omschrijft Narsingh als een vleugelaan­valler die op beide flanken uit de voeten kan en bekendstaa­t om zijn snelheid. De PSV flier, ofwel de vliegende PSV’er, is de beoogde opvolger van Saido Berahino. De voormalige Premier League-sensatie kampt met overgewich­t en is bezig aan een bedroevend seizoen. De toekomst van Berahino is nog onduidelij­k, maar trainer Tony Pulis schijnt sowieso te zoeken naar een vleugelspi­ts en is zodoende uitgekomen in Eindhoven.

PSV hoopt Narsingh juist langer aan zich te binden, maar de onderhande­lingen vlotten niet. Het Eindhovens Dagblad schreef vorige maand dat de landskampi­oen in de nieuwe contracten van Narsingh en Jetro Willems een bonus wil laten opnemen, mochten zij later transferer­en. Daarover zou echter 75 procent extra belasting betaald moeten worden door de club, waardoor zo’n optie minder aantrekkel­ijk is. Directeur Marcel Brands liet desondanks weten dat beide spelers geen intentie hebben om transfervr­ij te vertrekken.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname