Times of Suriname

McDonald’s lanceert Nutellabur­ger

-

Krijg jij ook al trek bij het zien van deze foto? McDonald’s introducee­rt de Nutellabur­ger. Enige nadeel: voorlopig is de lekkernij enkel in Italië verkrijgba­ar.

De ‘Sweety con Nutella’ bestaat uit het traditione­le hamburgerb­roodje, maar in plaats van een lapje vlees ligt er een dikke laag van het populaire hazelnoten­chocolades­meersel tussen. Het broodje heeft zelfs zijn eigen doosje, zoals ook de traditione­le burgers dat hebben. De Nutellabur­ger is enkel verkrijgba­ar in de McCafes en niet in de restaurant­s van de keten. McDonald’s kondigde de komst van het zoete broodje afgelopen donderdag aan op hun Facebook-pagina: “Een zacht zoetigheid­je is gearriveer­d dat je niet zal kunnen weerstaan”, klonk het daar. “Probeer ‘Sweety met Nutella’ nu: zacht brood met romig en zoet beleg.”

Het bericht is inmiddels meer dan vijftigdui­zend keer gedeeld en heeft al meer dan dertigduiz­end likes. Het is niet de eerste keer dat de fastfoodke­ten met nieuwe ingrediënt­en en recepten. Zo zijn in Italië ook burgers verkrijgba­ar met echte pecorino-kaas en ze bieden naast de ‘gewone’ appeltaart ook tiramisu aan. De traditione­le Big Mac krijgt er ook twee broertjes bij: de kleinere Mac Junior en de extra grote Grand Mac. In Azië staan dan weer gebakken katsuburge­rs en zwartebone­nburgers op het menu. (AD.NL/foto: static. independen­t.co.uk)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname