Times of Suriname

Sea Boys wint nipt

-

VOETBAL - Sea Boys is de eersteklas­secompetit­ie van Lelydorp Sport Bond begonnen met een nipte overwinnin­g. In het GR Singhstadi­on won het team van Feyenoord met 2-1. Bij de rust stond Sea Boys al voor met 1-0. De wedstrijd begon goed voor Sea Boys. Al in de achtste minuut was het Geronimo Wijngaarde die het eerste doelpunt maakte en zijn team de voorsprong gaf: 1-0. Hierna heeft zowel Sea Boys en Feyenoord kansen gehad om te scoren, maar geen van de teams konden de kansen omzetten in doelpunten. De tweede helft begon Sea Boys weer goed, toen de pas aangetrokk­en Carlos Loswijk het tweede doelpunt maakte. Hiermee nam Sea Boys een ruime voorsprong: 2-0. Sea Boys begon hierna iets nonchalant te spelen en dit gaf Feyenoord ruimte om terug te komen. In de 80ste minuut was het Chifaro Verwey die de achterstan­d verkleinde naar een doelpunt verschil: 2-1. In de laatste tien minuten heeft Feyenoord er alles aan gedaan om naast Sea Boys te komen, maar dit lukte het team niet.

Verder kwam Flamingo niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Urania. Flamingo keek in de 82ste minuut aan tegen een achterstan­d, toen Romario Kana van Urania het eerste doelpunt maakte: 1-0. Zes minuten later trok Flamingo de score weer gelijk door een doelpunt van Sorveino Pinas. eersteklas­se: Bangun MudaPikien Saron: 3-2. Tweedeklas­se: Bernharddo­rpRambaan: 8-0. U-20-klasse: Sea Boys-Flamingo: 5-1 en Bangun Muda-Junior:0-7. De competitie van LSB voor zaterdag en zondag wordt vervolgd.

Zaterdag: U-20-klasse: Parawe-Feyenoord. Tweedeklas­se: Parana United-Matta. Zondag in de Tweedeklas­se: Ras’75-Real Poerwo. Eersteklas­se: TongkhaBan­gun Muda, Pikien SaronFeyen­oord en Sea BoysJunior.