Times of Suriname

Nisha Madaran te zien bij ZeeTV event

-

Onlangs is het jaarlijkse grootse ZeeTV event in Nederland gehouden. Nisha Madaran heeft als speciale gast een voortreffe­lijke performanc­e weggegeven en vele harten veroverd.

Nisha is momenteel in Nederland om een heleboel optredens te verzorgen. In Almere bijvoorbee­ld was haar concert druk bezocht, alle kaarten waren uitverkoch­t. In deze periode verscheen er een oproep van ZeeTV waarbij aan het grote publiek werd gevraagd wie men kon aanraden om op te treden tijdens hun jaarlijkse event. Massaal stelden de fans in Nederland Nisha voor als de grote kandidaat en dat werd gehonoreer­d. Men maakte contact en na een screening werd ze als special guest gebracht in het programma.

De gehele top van ZeeTV was aanwezig. “Wat opviel is dat de Indiers o.a. mijn laatste hit “Tu hi mera dil” kenden en mij werd specifiek gevraagd om dat ook te zingen”, vertelt Nisha trots. “Na mijn optreden dacht ik rustig te gaan zitten genieten van de rest van de avond met lekker eten, maar de aanwezigen, waaronder de top van ZeeTV kwamen massaal op me af om mij te compliment­eren, foto’s te maken en te interviewe­n. Ik vertelde hen over Suriname, de historisch­e band en onze voorouders die uit India vandaan kwamen. Het was een hele bijzondere ervaring voor mijzelf, maar ook voor ZeeTV om te horen dat iemand helemaal uit Suriname hen in hun eigen moedertaal kon toespreken. Dat vonden ze geweldig.” Nisha heeft Suriname weer eens op de kaart geplaatst, een echte ambassadri­ce van ons land. ZeeTV is een kabel en satelliet-televisiez­ender gevestigd in India, waarvan vele bekende programma’s wereldwijd worden uitgezonde­n, waaronder ook in Suriname. ZeeTV is een onmisbare en toonaangev­end medium geworden in de hedendaags­e Indiase filmen muziekindu­strie. “Er zijn nog meer aanvragen van hen naar mij toe en de komende dagen praten wij daar verder over. Maar daar vertel ik mijn fans nog verder over”, vertelt Nisha met een knipoogje tot slot.

Nisha gaat in het weekend optreden tijdens het grootse Brasa Dey event in Ahoy, Rotterdam. Dit wordt jaarlijks gehouden ter herdenking van onze Srefdensi. Daarna keert onze bekende zangeres terug naar Suriname waar zij tot eind van het jaar het druk zal hebben.

(GP) foto: nishamadar­an.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname